RAINBOW HIGH FAS BABI KARMA NI
572343
035051572343
Bábiky
Vypredaný
  • Momentálne nedostupné

Rainbow High 572343 Fashion bábika Karma Nichols

Novinka 2021

29,99 € S DPH

Upozorníme vás emailom, až produkt naskladníme

Rainbow High 572343 Fashion bábika Karma Nichols

Nádherné Fashion bábiky vo farbách dúhy nekončia u pôvodných 6 farieb. Máme tu 5 nových báječných dievčat a 1 chlapca. Majú zase nádherné dlhé česatelné vlásky a krásne dlhé riasy. Majú skvelý štýl. V balení nájdeš outfit navyše a množstvo doplnkov. Keď sa zoradia, spoločne vytvoria ohromujúci dúhu!

Obsah balenia: • 1 krásna bábika s detailmi a dlhými česatelnými vláskami • 2 outfity • módne doplnky (náušnice, kabelka, topánky ...) • hrebeň na vlasy • ramienka na šaty • stojan na bábiku Tip: Bábika má po rozbalení vo vlasoch gél, aby jej držal účes. Vlasy najprv umy a až potom je učeš a vytvor jej nový účes. Veľkosť bábiky: cca 28 cm.

Každý vie, že Karma je obrovský hit, ale vie to? Karma sa snaží udržať si reputáciu svojich starších sestier a vždy sa snaží všetkých nesklamať!

Karma nosí hlavne top Mindaro s bielymi pruhmi, na ktorom je nápis „dúha“. Na sebe má trojvrstvovú sukňu, prvá vrstva je z roztrhanej vápennej kože s čiernym opaskom, druhá vrstva je tylový krém pod kolená a tretia vrstva je plochá limetkovo zelená sukňa. Krátke ponožky zo sieťoviny sú biele so zvrchom nápisom „dúha“ a páry lipových podpätkov s čiernymi a vápennými pruhmi.

Druhé oblečenie Karmy pozostáva z bieleho strihu zvršku s nápisom „RAINBOW“ zvýrazneného dúhovým pruhom, nad ktorým je bunda z vápennej sieťoviny. Karma nosí vinylovú limetkovú minisukňu so zipsami a vápennozeleným opaskom. Jej topánky majú čierne podpätky s akcentmi Mindaro a biele pruhy

Vyberte si z 12 súvisiacich produktov