L.O.L. Surprise Tweens bábika Lexi Gurl
579601
035051579601
L.O.L. SURPRISE
Bábiky
Na sklade1 ks

L.O.L. Surprise! 579601 Tweens bábika Lexi Gurl

Novinka 2022

20,99 € S DPH
Doručenie do 2 dní

L.O.L. Surprise! 579601 Tweens bábika Lexi Gurl

NOVÁ VEĽKOSŤ: Rozbaľte úplne novú veľkosť populárnej bábiky LOL Surprise medzi bábikami LOL a módnymi bábikami OMG. Táto úplne nová 6-palcová módna bábika, Lexi Gurl, má úžasné črty od hlavy po päty, upravené vlasy a dokáže robiť veľa póz.
ROZBAL 15 PREKVAPENÍ vrátane módnej bábiky LOL Surprise Tweens 2. série Lexi Gurl, módy a doplnkov. Lexi Gurl je veľmi hravá, no má aj vážnu stránku! Je to kráľovná selfie, ale aj majsterka fotobomb. Vyzerá rovnako zúrivo, keď sa zhoduje, ako aj keď sa nezhoduje. Navyše, Lexi Gurl je veľká sestra obľúbenej postavy LOL Surprise, Pranksta.
ROZTOMNÉ DOPLNKY: Okrem svojho jedinečného, ​​roztomilého štýlu, módy a doplnkov, Lexi Gurl prichádza aj s papierovým „časopisom“, ktorý o nej a jej osobnosti povie niečo viac.
OBSAHUJE: 1 módnu bábiku LOL Surprise Tweens Series 2, módu, topánky, doplnky, kefu na vlasy, tašku na šaty, denník, vešiak, stojan na bábiky a opakovane použiteľný balíček s pozadím.
ZAHRAJTE SA S CELOU POSÁDKOU: Nazbierajte všetky 4 bábiky LOL Surprise Tweens Series 2! Balenie je možné použiť ako izbičku pre bábiky.

Obsah balenia: * 15 prekvapení (náušnice, módne doplnky, kefa na vlasy, kabelka a veľa ďalšieho) * 1 zo 4 nových bábik s ohybnými kĺbmi na nohách a rukách Veľkosť bábiky: cca 16,5 cm. Obal slúži ako hracia sada.

Vyberte si z 12 súvisiacich produktov