MGA Rainbow High Fashion bábika Mila Berrymore séria 4
578291
035051578291
Bábiky
Na sklade1 ks
  • -8,00 €

Rainbow High 578291 Fashion bábika Mila Berrymore séria 4

Novinka 2022 jún 

Zľava 8,00 €
26,99 € S DPH
34,99 €
Doručenie do 2 dní

Rainbow High 578291 Fashion bábika Mila Berrymore séria 4

Podľa legendy je na konci každej dúhy poklad. Pravda je však ešte fascinujúcejšia. Len hŕstka vyvolených, ktorí sa neboja odvážneho imidžu, môže ísť za dúhou na Rainbow High – módnu školu, kde sa naučia ukázať svoje pravé farby. Vytvorte si kolekciu krásnych, zdobených bábik zo série Rainbow High.

Zoznámte sa s Milou Berrymore. Oblieka sa úplne čerešňovo, má neobyčajnú krásu, ktorá sa dá česať a jej tvár zdobia dlhé mihalnice. Navyše má skvelé vlastnosti. Kĺby končatín umožňujú jej nastavenie v akejkoľvek póze. Ruky a nohy sa ohýbajú, keď dáte bábike ďalšiu očarujúcu pózu. Mila má 2 sady šiat, ktorých prvky môžete zameniteľne používať, ľubovoľne meniť a vyberať, čím bábika získa vzhľad, ktorý vás nenechá ľahostajne prejsť. Sada obsahuje aj hrebeň, dva vešiaky a stojan pre bábiku.

Tip - na rozčesanie vlasov bábiky ich umyte v akomkoľvek šampóne na vlasy. Vytvorte kolekciu 6 bábik zo štvrtej série: Mila Berrymore, Jewel Riche, Meena Fleur, Delilah Fields, Coco Vanderbalt a Lila Yamamoto (poznámka! Každá bábika sa predáva samostatne, v závislosti od dostupnosti). Všetky bábiky majú jedinečný štýl, ktorý môžete vidieť v dvoch rôznych outfitoch a množstve módnych doplnkov! A keď sa spoja, vytvoria úžasnú dúhu. Pozbierajte ich všetky a uvidíte tieto úžasné dúhové farby! Rozmery balenia: 30x30x8cm. Vek od 6 rokov.

Vyberte si z 12 súvisiacich produktov