MGA Rainbow High Shadow High Tajomná bábika Ash Silverstone
583578
035051583578
Bábiky
Na sklade2 ks
  • -22,00 €

Shadow High 583578 Tajomná bábika Ash Silverstone

Novinka 2022

Zľava 22,00 €
17,99 € S DPH
39,99 €
Doručenie do 2 dní

Shadow High 583578 Tajomná bábika Ash Silverstone

PODNECOVAŤ DETSKÚ PREDSTAVIVOSŤ. Dúhová stredná škola sa oficiálne stretla so svojim súperom. Tieňová stredná už má dosť toho, že Dúhová stredná všetko vyhráva (a manipuluje). Tento rok už Shadow High nebude umeleckou školou ukrytou v tieni. Tu je talent neochvejný a kreativita je bezkonkurenčná. Od študentov výtvarného umenia na Tieňovej strednej očakávajte neočakávané. Títo študenti môžu prosperovať v tieni, ale vždy nechajú zažiariť svoje skutočné farby.
NÁDHERNÉ VLASTNOSTI: Ash Silverstone má jedinečný dizajn a je oblečený v strieborných akcentoch od hlavy po päty. Má nádherné, detailné rysy vo svojej móde, očarujúce uhladené vlasy vzadu, dlhé skutočné mihalnice a sklenené oči. Zbierajte Rainbow všetkých nádherných bábik Shadow High.
2 MIX & MATCH FASHION: Ash je oblečený v grafickom tričku, nylonových teniskách s grafikou a vyšívanými nášivkami, nylonovej bunde s lisovanými prackami a grafikou a pár tenisiek s tieňovou potlačou. Prichádza aj s druhým kompletným oblečením na miešanie a zábavu. Grafické tričko, nohavice s tvarovaným sťahovaním na zips, vlnená bunda s prackami a grafickými potlačami a vysoké tenisky. Táto hracia súprava poskytne deťom nekonečnú radosť a nápadité rozprávanie.
KREATIVITA TERAZ: Na Shadow High, elitnej umeleckej škole, majú všetci študenti školské zameranie, ktoré je uvedené na obale a v animovanom seriáli. Ash sa zameriava na zvukové a vizuálne efekty.
ZBERATEĽSKÉ, DARČENÉ BALENIE: Keďže Shadow High je konkurenčnou školou Rainbow High, ich krásne balenie odzrkadľuje Rainbow High, ale bábiky sú úplne vpravo a sivá farba prenikla do farieb dúhy. Skvelé na vystavenie alebo darovanie!
Veľkosť bábiky: cca 28 cm.

Vyberte si z 12 súvisiacich produktov