L.O.L. SURP SUNSHINE OMG BUBBL
589426
035051589426
L.O.L. SURPRISE
Bábiky
Na sklade1 ks
  • -7,30 €

L.O.L. Surprise! 589426 Sunshine OMG Veľká ségra - Bubblegum DJ

Novinka máj 2023

Zľava 7,30 €
29,69 € S DPH
36,99 €
Doručenie do 2 dní

L.O.L. Surprise! 589426 Sunshine OMG Veľká ségra - Bubblegum DJ

Predstavujeme úplne nové OMG Veľké ségry, ktoré sa predvedú v plnej kráse napríklad vonku na výlete. Vezmi ich na prechádzku a sleduj, ako menia farbu ich vlasy a outfit. Sú veľkými sestrami k svojim mladším sestričkám – klasickým L.O.L. bábikám.

Predstavujeme: Bubblegum DJ - Learn Bubblegum DJ, módnu bábiku LOL Surprise OMG Sunshine Makeover! Miluje kombinovanie svojej farebnej módy od hlavy po päty, rovnako ako mixuje svoju hudbu.
Zmena farieb – vezmite Bubblegum DJ so sebou von, či je slnečno alebo zamračené, alebo ich umiestnite dovnútra k oknu a pozrite sa na ich očarujúcu zmenu. Sledujte, ako jej vlasy a outfit prekvapivo menia farbu!
Balenie niekoľkých prekvapení: obsahuje módnu bábiku OMG Sunshine Makeover, divokú módu, topánky, návleky na nohy, doplnky, okuliare v tvare srdca, emoji náušnice, kefu na vlasy a stojan na bábiky.
Nekonečné premeny – zmenu farby môžete opakovať znova a znova. Vo vnútri sa Bubblegum DJ vracia k svojmu pôvodnému vzhľadu a vonku alebo pri okne zažijete ich krásne premeny.
Pripravte sa na dráhu – nasaďte si štýlové manžety Bubblegum DJ, džínsový top a trendovú sukňu. Má ohromujúce črty tváre, krásne vlasy a dokáže zaujať veľa póz.
Profesionálny tip: ručičky sú odnímateľné, aby sa uľahčilo nasadzovanie.
Vtipné vlasy a módny vzhľad – keď sú vystavené svetlu, šťastné tváre na Bubblegum DJ's sa stanú módnymi manžetami fialovými a roztomilé ružové detaily na ich sukni, ako aj ich elegantné topánky sa zmenia z bielej na fialovú

Hry s celým gangom – pozbierajte všetky 3 módne bábiky LOL Surprise OMG Sunshine Makeover – Bubblegum DJ, Sunrise a Switches!

Špecifikácia

Zmena farby je aktivovaná UV žiarením a funguje, aj keď je zamračené
Sú veľkými sestrami k svojim mladším sestričkám L.O.L. bábikám (predávajú sa samostatne)
Veľkosť bábiky: cca 25 cm
Vhodné pre deti od 4 rokov

Obsah balenia

  • 1 OMG Veľká segra s pohyblivými kĺbmi
  • mnoho prekvapení, vrátane rôznych módnych doplnkov
  • stojan na bábiku

Vyberte si z 12 súvisiacich produktov