L.O.L. SURP TWEENS ALI DANCE
588726
035051588726
L.O.L. SURPRISE
Bábiky
Na sklade1 ks

L.O.L. Surprise! 588726 Tweens bábika Ali Dance - séria 4

Novinka máj 2023

23,49 € S DPH
Doručenie do 2 dní

L.O.L. Surprise! 588726 Tweens bábika Ali Dance - séria 4

Predstavujeme bábiky L.O.L. Surprise! Tweens, a to už štvrtú sériu. Tieto nezbedné bábiky Tweens prichádzajú s 15 prekvapeniami vrátane jedinečných oblečkov a roztomilých doplnkov. Získaj všetky 4 najlepšie kamarátky!

Stredná veľkosť – Ali Dance má úžasné črty tváre, krásne vlasy, svoj vlastný báječný outfit a dokáže zaujať nekonečné pózy
Divoká móda - Oblečte Ali do jedinečnej módy a doplnkov, aby ste ukázali jej štýl kráľovnej skateboardu. Fialová kockovaná mikina s kapucňou, plyšové manžety a oslnivé srdiečkové náušnice.
Profesionálny tip: ručičky sú odnímateľné, aby sa uľahčilo nasadzovanie
Balenie 15 prekvapení – obsahuje 16,5 cm veľkú módnu bábiku Tweens, divokú módu, topánky, doplnky, mašle, náušnice, batoh so šnúrkou, náhrdelník, náramok, skateboard, kefu na vlasy a stojan pre bábiky
BFFs 4 EVA - Nazbierajte všetky 4 módne bábiky zo série 4 LOL Surprise Tweens, vrátane Jenny Rox, Ali Dance, Olivie Flatter a Darcy Blush!
Skvelý darček – bábiky LOL Surprise stimulujú predstavivosť a kreativitu a sú skvelým darčekom k narodeninám a iným špeciálnym príležitostiam pre deti od 4 rokov.

Vyberte si z 12 súvisiacich produktov