RAINBOW HIGH FASH PRISCILLA PE
583110
035051583110
Bábiky
Na sklade1 ks
  • -8,50 €

Rainbow High 583110 Fashion bábika Priscilla Perez séria 5

Novinka 2023

Zľava 8,50 €
26,49 € S DPH
34,99 €
Doručenie do 2 dní

Rainbow High 583110 Fashion bábika Priscilla Perez séria 5

Ukážte svoje skutočné farby: Rainbow High je popredná svetová značka módnych bábik a úspešná animovaná séria YouTube, ktorá podporuje kreativitu, oslavuje rozmanitosť a podporuje inkluzívnosť.
Kreatívne s doplnkami: Priscilla je módna návrhárka. So svojimi najdôležitejšími pomôckami môže byť jej model hotový včas a na prehliadkovom móle: paleta mejkapu, štetec, rúž a pekný mobilný telefón so zodpovedajúcim notebookomRPA2023
Flexibilné a polohovateľné: je plne pohyblivé a zábavné hrať sa s ňou. Jej hlava, ruky, ruky a nohy sú flexibilné a umožňujú veľa skvelých póz vrátane rovnováhy. Alebo ho môžete umiestniť na priložený stojan pre bábiky

Obsah balenia: módna bábika, kompletný outfit pre bábiku, pár topánok pre bábiku, doplnky pre bábiku: notebook, mobilný telefón s taškou, paletka na líčenie, štetec, rúž a stojan na bábiky.

DARČEKOVÉ BALENIE: Módna bábika a jej doplnky sú zabalené v luxusnom boxe, na ktorom má bábika vlastný dizajn bábiky. Dúhové zlato je kresba. Krásna krabička, ktorá je ideálna ako darček k narodeninám. Sledujte na YouTube a Netflex – pozrite si nové epizódy kresleného seriálu na YouTube. Medzinárodné produkty majú samostatné podmienky, predávajú sa zo zahraničia a môžu sa líšiť od miestnych produktov, vrátane vhodnosti, vekového hodnotenia a jazyka produktu, označenia alebo pokynov.

Vyberte si z 12 súvisiacich produktov