Rainbow High Vision Diva bíbika Ayesha Sterling
582724
035051582724
Bábiky
Na sklade1 ks
  • Výpredaj!
  • -20,40 €

Rainbow High 582724 Vision Diva bábika Ayesha Sterling

Novinka 2022 jeseň

Zľava 20,40 €
39,59 € S DPH
59,99 €
Doručenie do 2 dní

Rainbow High 582724 Vision Diva bábika Ayesha Sterling

Bábika Rainbow High Vision Diva Ayesha Sterling je jedinečne navrhnutá a oblečená v odtieňoch striebornej a bielej od hlavy po päty. Vo svojej móde má nádherné a detailné črty, krásne kučeravé strieborné vlasy, skutočné dlhé mihalnice a sklenené oči. Zbierajte dúhu všetkých módnych bábik Rainbow Vision - Rainbow Divas. Bábika Ayesha prichádza oblečená v krásnych spoločenských šatách s vyšívanými flitrami + akcenty z umelého peria, ladiace strieborné lodičky, zodpovedajúce sponky do vlasov a šperky. Prichádza aj s druhým kompletným oblečením, ktoré možno kombinovať. Šál z umelého peria, flitrový top, sukňa a lodičky na platforme s diamantovými kúzlami.  Sabrina prichádza so všetkými svojimi základnými hernými kúskami divas vrátane strieborného mikrofónu + stojana, rolovacieho puzdra na vlak, fénu, rúžu, paletky na líčenie a 3 štetcov atď. Kufrík na toaletný vláčik má funkčnú rukoväť (pohybuje sa hore a dole), štyri rolovacie kolieska, otváracie a zatváracie dvierka skrinky, pracovnú zásuvku a dva výsuvné podnosy. Uľahčuje to cestovanie od skúšok až po koncerty.
Táto hra poskytne deťom nekonečnú radosť a nápaditú zábavu pri rozprávaní príbehov. Postavte ju na stojan pre bábiky: je plne kĺbová a polohovateľná, jej ruky a nohy sa ohýbajú pre toľko očarujúcich póz alebo ju môžete vystaviť na priloženom stojane pre bábiky.

Obsah balenia:
• 1 z 3 nových bábik s pohyblivými kĺbmi a dlhými vlasmi, ktoré sa dajú česať
• 2 štýlové outfity, 2 páry topánok, náušnice
• hrebeň a fén
• 1 kufor, ktorý je možné rozložiť na kozmetický stolík
• make-up doplnky: očné tiene, rúž, štetce...
• mikrofón • stojan pre bábiku

Tip: Bábiky majú odnímateľné ruky v zápästí pre ľahšie obliekanie. Veľkosť bábiky: cca 28 cm.

Najlepšia z najlepších umeleckých škôl z celého sveta sa zúčastňuje elitnej akcie. Stovky súťažiacich ukážu nielen svoje nové fashion modely v úžasných farbách, ale aj svoje hudobné nadanie. Získaj všetky 3 nové bábiky z Diva hudobnej skupiny reprezentujúcej Rainbow High!

Vyberte si z 12 súvisiacich produktov