L.O.L. Surprise! OMG Veľká sestra séria 3 - Speedster
588580
035051588580
L.O.L. SURPRISE
Bábiky
Na sklade1 ks

L.O.L. Surprise! 588580 OMG Veľká sestra séria 3 - Speedster

Novinka 2023

22,89 € S DPH
Doručenie do 2 dní

L.O.L. Surprise! 588580 OMG Veľká sestra séria 3 - Speedster

L.O.L. Surprise! OMG Veľká sestra séria 3 - Speedster

Veľká ségra OMG Speedster je jednou z bábik L.O.L., ktorá prináša dievčatkám prekvapenie. Otvorením balenia vytvorí pre bábiku kartónovú šatňu. V tejto šatni môžu vyberať bábikám outfity, topánky či iné doplnky. Dospelá sestrička ocení módne prvky, ktoré na ňu čakajú v priloženej sade. Dievčatká si môžu medzi sebou bábiky vymieňať alebo striedať ich doplnky.

Originálne OMG Veľké ségry z 3. série s úžasnými vlasmi a osobitým štýlom sú späť. Bábiky majú pohyblivé kĺby, vďaka ktorým ich môžeš postaviť do rôznych pozícií. V novom priehľadnom balení nájdeš množstvo doplnkov.

Rozbaľte 15 prekvapení s módnou bábikou L. O. L. Surprise O. M. G. Lights, Speedster, s úžasnými funkciami, upravenými vlasmi a nasmerovanými na množstvo póz. Speedster je veľká sestra obľúbenej postavy L. O. L. Surprise, Drag Racera. Oblečte Speedster do jej divokej módy a báječných doplnkov.
Tip pre profesionálov: Ruky sú odnímateľné pre ľahké obliekanie. Zažiarte priloženým čiernym svetlom na Speedster, aby ste odhalili prekvapenia čierneho svetla.
Balenie sa stáva opakovane použiteľným priestorom na hranie. Posunutím otvorte prekvapivé odhalenie – obrázok Speedsteru sa zmení z čiernobieleho na farebný. Obsahuje módnu bábiku, módu, topánky, doplnky, škatuľku na klobúky, čierne svetlo, kefu na vlasy, tašku na odevy, nálepku, vešiak, stojan na bábiky a priestor na hranie v opakovane použiteľnom balení. Nazbieraj všetky 4 módne bábiky L. O. L. Surprise O. M. G. Lights.

Obsah balenia:

• 1 OMG Veľká ségra s pohyblivými kĺbmi
• mnoho prekvapení, vrátane rôznych módnych doplnkov
• kefa na vlasy
• stojan na bábiku

Veľkosť OMG bábiky: cca 25 cm.

Vyberte si z 12 súvisiacich produktov